Anotace: ( Jedna novější )
Ty jsi chyba
já jsem chyba
chybíš mi
nepochybuj
o mém chybování
až budeme se chybovat
nenechám tě
na pochybách
budeme chyba v chybě
v chybujicich chybách
a z našich chyb
narodí se
další chyby
Chyby chyby plodí,
tak už to holt chodí:)
Abychom dodrželi to martenovské plytké rýmování...:)
19.12.2023 22:12:35 | Žluťák