Jsem blázen co stále sní,
sny prokládá své nudné dny
a touhou jenž se skrývá.
Skrýt v tichu se
hloupost to je
A přeci sním
Tam uvnitř
Kam tam někdo cizí má klíč
jen nokdy ho nepoužije
Ostrov času
Meditace
Duše
)(
Toulky
Kam nikdo nechodí
Louky
je lépe v podhradí
Ticho
)(
Tichý zpěv
Doteky
Teplo
Tma
()
Snít je tak snivě krásné,
v tom opojení se pak lehce píší básně...
20.12.2023 07:14:43 | cappuccinogirl
Ano,
Když zbývá jenom snít
Pak v básních trochu žít
uvnitř hledat klid
20.12.2023 12:37:45 | Protos1182