Vracím se v čase a přitom jdu dopředu.
Já mám rodinu? To není možné.
Řekni to slovo prosím.
Nic jiného nechci.
Miliony
Šperky
Auta
Domy
Nic z toho.
Kolik mám zaplatit? Klidně zaplatím duší.
Jeden den toho slova: Promiň.
Tak blízko a zároveň daleko. Tvoje ruka jako duch propíchává srdce.
Srdce mrzne.