Siréna
volám tě
otevřeným oknem
jak daleko
mě můžeš
slyšet?
siluety kopců
ve tmě
na obzoru
komíny čnící k nebi
černý kalhotky
cos pohodila
přes měsíc
tak definitivně
až praskají zdi
tím tichem
Hele. Nemůžu jinak. Přidávám do oblíbených...
Skvělé texty...důvěrně niterné náčrty...nemáš vydanou sbírku nebo tak? Oslovils...velmi.
10.01.2024 23:06:44 | ukrytá v máku
Mě naopak oslovuje rafinovanost toho, že ty, zatímco máš bejt ukrytá v máku, se schováváš za plotem vedle břízy. A čteš si mojí sbírku, která ještě nevyšla.
14.01.2024 15:57:06 | Nikotin
Takovej je život...plnej nepochopitelnejch věcí, jako nehodící se fotka k nicku... :) :). Kéž by v tom byla aspoň špetka rafinovanosti :)...
A k sbírce... budu držet palce, aby někdy vyšla... mnohem radši bych ji četla v papírové podobě, než na netu :).
14.01.2024 20:27:02 | ukrytá v máku