Dotek dlaně
Na hruď ji položíš.
Pak
co se stane?
Možná, třeba, víš?
Nebo níž?
Sněhová královno
umíš i hřát.
Nevěříš?
Když v těle je větší chlad.
Hřej.
Jediná co smí
paní Zima.
Jiskřivé království
I duha
Krásně se sní, s Ní....
krásně se s ní...když pro něj je ve snu ONA a pro ni ON:-)*
Však pokud jsou sny duhové, pak ta zájmena budou jinak poskládaná:-)*
22.12.2023 10:05:29 | cappuccinogirl