Psaná ve vlaku
Anotace: Malování síly 2022
Jsem ta myš,
co vylezla z kanálu.
Dívá se tiše do žurnálu.
Mozek láme rekordy,
že je skoro zelený.
Nápady a svět mráčků.
Mimo zem i prach z obláčků.
Rostoklaty. GPS.
Snadná cesta
a žádný kec.
Haf a haf.
Poškádlí i Maxipes.
06.06.2022
Přečteno 98x
Tipy 24
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Iva Husárková, Misha, Marťas9, Anfádis, Frr, Jiří I.Zahradník, Psavec, Ondra, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)