Anotace: ...
procházel jsem chodbou
a náhle jsem zastavil
nechtělo se mi ani dopředu
ani dozadu
tak jsem tam stál pár dní
zavolej někomu
někdo ti poradí
radilo mi svědomí
tak volám
fízly
boha
mámu
nikdo to nebere
beztak to nezvoní
můj svět se smrsknul
na pár dní
na čtyři metry čtvereční
snažím se křičet
ale je to pod tónem
celý mi to připadá
jako přelitý bourbonem
mám rozostřené vidění
začínám špatně dýchat
moje svědomí je včela
která se bojí lítat
Zaujal mě název. Čekal jsem nějakou včelku Máju, ale nakonec jsem byl mile překvapen obsahem i závěrem.
22.12.2023 12:52:28 | Jiří I.Zahradník