Zbytky Tvé vůně...
Zůstal jsem sám
Jen oblečen do zbytků Tvé vůně
A čas od času
Vzhlédl k temnému nebi
Kams odešla
Mezi nekonečný přísvit hvězd...
A když soumrakem se jasně vznáší
Snad první vločka
Vím, že jsi tam
Kde sníh padá křehce k zemi
A já už nevidím svět
Jen jeho ztichlé tvary...
Přečteno 125x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, jort1, IronDodo, cappuccinogirl, ukrytá v máku, martinaV, Ophelia81, Jiří I.Zahradník, šerý, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)