Dnes otevřu příručku na život
Je tak hladká
na dotek
jak ve voskovém papíru
zabalené hebké teplo
Dnes v poledne otevřu okno zvonům
a sebe Brněnským pasážím
Poletím zase s hlasem
Hladká příručka na život. Na často drsný život. Zase nám kecaj... :)
Otevřu příručku, otevřu , otevřu sebe - to je super.
Jenom mi nějak nedochází ta poslední věta. Dovysvětlíš?
30.12.2023 20:54:51 | Koala
Zkus třeba různé významy slova hlas..nebo spíš v jakých spojeních se používají (bez ohledu na předložku).
30.12.2023 20:59:26 | IkkarisKa