Až umlkne můj čas
A z rozbřesku dní
Nastane ten poslední
Vím já, co přijde pak?
Nebojím se
Vždyť věřím na zázrak
Věřím, že zázrak se stane
A duše, věčně živá
Ze svého hrobu vstane
Mám ten pocit
Však nevím o tom nic
Ten pocit v duši stačí
Je to krásné, tak proč vědět víc
V duši krásný pocit
To k životu mi stačí
Je to vlastně jedno
Kam člověk světem kráčí
Ten pocit, že vše je jak má být
Lehkost v srdci
A v duši tichý klid