obrněn jsem lhostejností
jedno mi už všechno je
všeho už mám víc než dosti
nezastávám postoje
dřív jsem křičel nechte toho
dnes oslovit nemám koho
všechno lidské v dálce mizí
tak vypínám televizi
Já už roky nezapla televizi,sednu si a hladím kočky a tak zahanim smutky
23.12.2023 22:43:03 | mkinka
Jsme tu, kamaráde...
23.12.2023 22:33:05 | Žluťák