Štědrý večer nastal, ticho vládne všem,
svíčky na stole plamínkem se jiskří
Na obloze hvězdičky se třpytit začínají,
všichni se na společnou večeři těšíme
Vůně vánočního cukroví se po domě rozlévá,
rodina se pohromadě směje
Na sole vánoční pokrmy voní,
my si uvědomujeme, jak je vánoční večer krásný
Děti radostně dárky pod stromečkem rozbalují,
jsou plné naděje, radosti a očekávání
Spolu vánoční koledy zpiváme,
zvony oznamují, že se rok pomalu uzavírá
Štědrý večer nastal, s ním i láska a klid přichází,
cítíme radost a vděčnost, kterou nikdy neztratíme
Ať je tento večer, plný štěstí a radosti,
přeji vám všem Veselé Vánoce, ať jsou krásné a bohaté!
S dětmi jsou vždy krásné vánoce, užívej si je.
24.12.2023 08:33:17 | mkinka
ano, s nimi se vracím zpět do svého dětství, někdy si přeji být znovu tím bezstarostným dítkem
25.12.2023 00:04:34 | Misha
Pěkné svátky, Mišo:-*
24.12.2023 07:56:13 | Žluťák