Rozhovor
Jsi uvnitř, bytost svého jména?
Jsi uvnitř, dítě, muž či žena?
Jsi uvnitř, když z venku se tě ptají?
Jsi uvnitř, v tom nekonečném kraji?
Jsem uvnitř všech i těch, co se ptají.
Jsem každým bodem v nekonečném kraji.
Jsem bytost, dítě, muž i žena, a
Jsem vně všeho, dálka bezejmenná.
Přečteno 76x
Tipy 8
Poslední tipující: Lesní žínka, o3_gambit, Anfádis, paradoxy, IronDodo, mkinka
Komentáře (0)