VÁNOČNÍ
Jan Ryba a jeho píseň
Připomíná památku
Vánoc a v srdcích tíseň
Při vzpomínce na válku
Ty vole to byl ale rok
Ale zas jsme o kus starší
K dlouhověkosti už jen krok
Láska s přáním tančí
Dárků plno dostaneš
Jestli jsi byl hodný
Na kouření se vykašleš
Jestli jsi pan moudrý
Toť přání i do Nového roku
hochu, hochu, hochu.
Přečteno 99x
Tipy 10
Poslední tipující: Dračí, kozorožka, šerý, IronDodo, RadekČ, Psavec, Ophelia81, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)