Maluji
V barvách třpytí se touha
a Ty daleko.
Já vím.
Myšlenka není jen pouhá.
Jsem kapka,
co protíná a hledá zem,
aby se prosákla
a žila nový den.
Promiň.
Dneska s Tebou nejsem.
Zpívám píseň
a život utíká
pod palcem.
Mám ještě šanci?
Než zbourá se propast
bolavého klínu.
Uvnitř cítím zimu.
V naději je kus rýmu.
Přečteno 112x
Tipy 23
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Jupiterka, Tvbm, Marten, IronDodo, Frr, Kan, Ondra, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)