Až shoří dnes poslední svíčka,
Políbení posílám na obě líčka,
dnešní den po roce,
Krásné vánoce,
Pro všechny modré přátele...
:-)*
Martínku, kluku gambití,
světlo čtvrté svíčky nesvítí,
plamínek dávno zhas
já prošvihla ten čas,
kdy bych všem popřát měla...
však včera pro mne neexistoval virtual svět
já s živými jsem chtěla posedět
tak se nezlob...
v myšlenkách jsem ovšem k modru často vklouzla
chyběl mi... tenhle můj milovanej druhej "svět"
Snad byl ten včerejší Štědrý den...štědrý hlavně na příjemné chvíle :-)*
25.12.2023 12:33:36 | cappuccinogirl
Krásně jsi to dal do rýmu Gambite.
Z Moravy letí přání,
letos dokonce i na saních,
užij si svátku
všech splněných dárků.
24.12.2023 11:56:12 | Marťas9