Nočná ríša
Čas, hore dole skáče
naloží mi na plecia
som ako svieca,
čo ohňom plače.
Noc je už načatá
je ešte panna
milovaná
spia vtáčatá.
Nočná ríša
zem dolu, nebo vysoko
nechtiac, naoko
nakloníš sa.
Znie vlastný orchester
v nás úvodná znelka
pre milovanie si veľká
ukončený semester.
Pěkná:)
25.12.2023 13:15:02 | Žluťák