Na přečtenou
Dát si tak ruku pod hlavu
a stéblo trávy, čerstvě vysunuté,
sežvýknout v koutku.
A mít zas radost jako tenkrát,
když jsem se díval na oblaka.
.
Osudu cesta křivolaká
zrovna mě vede stezkou podmáčenou.
.
Až se mi tenhle pocit vrátí,
.
zas někdy...
.
na přečtenou
.
Přečteno 127x
Tipy 21
Poslední tipující: šuměnka, enigman, Jan Kacíř, kozorožka, šerý, Anfádis, o3_gambit, Ophelia81, Marten, mkinka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)