Ve stínu...
Tolik květin, co zde leží
Nebeské, přízemní, podzemní...
Ty, co se zaživa šplhaly k slunci
I ty, co se plazily s červy...
Všechny stejně vyrvané
Osekané, zneužité, zmrzačené...
Otisky našich očí křižují oblohu
A Ty se ptáš
Proč jsme se octli zde
Kde stmívá se stále ubožeji...
I lampář tlačí svá zrcadla do stínu...
Přečteno 133x
Tipy 20
Poslední tipující: ježa, o3_gambit, ukrytá v máku, IronDodo, Helen Mum, jort1, šerý, Ophelia81, Anfádis, mkinka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)