Tvoja sila
to je tá, ktorá
býva často,
často zranená
ako viera
ktorá doznieva
ale vstane!
vstane z popola
ako Fénix
čo dokážeš
nie je na nich
ale na tebe...
Tvoja sila rozveseliť
a rozžiariť miestnosť
plnú smutných,
tvoj pôvab,
tvoj dar,
tvoja sila,
poklad
v srdci
a jeho raj
Všetci
alebo jeden
na tom nezáleží
jedna duša,
tri oči,
najlepšie
vidí srdce
keď pokora
a láska
tebou tečie
Tvoja sila robiť zázraky
tvoja sila veriť naveky
tvoja sila liečiť dušu
tvoja sila popohnať rieky,
vietor, sneh aj dážď
tvoja sila podporiť múzu
aby mohla rásť,
aby mohla rásť
v každom z nás
Srdcem vnímat svět... to je to "ono", jak by to mělo být. Láskou hladit, ne útočit a stavět se jeden proti druhému... škoda, že tohohle se nikdy nedočkáme...to by byl najednou RÁJ na Zemi... a co pak s tím hore??? Ale je to krásná předsrtava, Dávide milej :-)*
26.12.2023 18:15:07 | cappuccinogirl