třeba poslepu
přečtu tvá slova svými prsty
a na rty vezmu zas tvůj dech
odloupnu studu zrudlé vrstvy
rozsvítím temno ve stínech
třeba v němotě
přilnu svým teplem k tvému tepu
a v krvi zmocním vášeň svou
na dveře náruče ti klepu
závěť všech možná...nezbednou
třeba bez sluchu
odezřu nádech téhle chvíle
s plamínky v očích z očí tvých
pak navedu tě rozpustile
na Opyš napiš LOVE YOUR...
smích