34 let chování horší než tvůj pes jsi nějaký retardovaný? alo jo hlupáčči se najdou všude jestli se ti něco nelíbí můžeš to napsat i trošku s úctou,ale takhle jenom ukazuješ jaké jsi pra.. ale na 34 se to dá...
04.04.2007 18:32:00 | Chonglee
Někdy je dobré se nevracet..a někdy úžasné vrátit se. já se vrátila do jedněnch skal..a bolest co v mém srdci dvacet let sídlila..chvíli slábla a zas sílila...se najednou kamsi ztratila.Zůstala radost z žití..radost z toho co mám .-)
nikdy byc neřekla že i Vy páni kluci můžete mít takovéhle srdénko.
02.04.2007 23:31:00 | Nút
Vidět některá místa takový jak byly...prosím aspoň jednou, na maličkou chvíli...jo, to bych taky moc ráda.
02.04.2007 16:05:00 | Navire