Paní, jedno vám chci říci,
tak tohle, to neměla jste udělat,
sundat obraz a pokapat ho voskem svící,
tak tohle, to nemělo se stát.
Bylo to dílo bez soucitu,
dílo hodno barbara,
co, jako kanec ve zralém žitu
o zkázu se postará.
Ten obraz, milá paní,
tak ten, je pod ochranou pekla,
a vy netušíte, ani,
jak hrozně jste se sekla
Peklo chyby neodpouští,
zvláště zlému člověku,
najde si vás v lese, v poušti,
kdekoli na útěku.
Vy jste, paní, vy jste měla
ten obraz jen oprášit a jít,
vaše práce byla starost o anděla,
ani nebe nemůže vám odpustit.
Tak teď jste ve dvojích kleštích,
ani nebe, ani peklo nemá soucitu.
Za ten dvojnásobný hřích,
Ďábel s Bohem jednají o vašem pobytu.
Stalo se mi teď něco divnýho... nějak nechápu, vo čom to tady je!!! I když, co je na tom divnýho, hodně věcí v životě mi uniká, ať už z rozumovejch, nebo jinejch důvodů:-)
27.12.2023 12:41:35 | cappuccinogirl
Dělala, co neměla a, co měla, na to se vybodla. No, a za to musí přijít trest.
:-))
27.12.2023 13:37:03 | Kan
Ok, Kane...teď jsi mi to teda...
Víš o tom, že v tom pádě je ráj prázdnej a peklo aby si přistavělo ještě nejmíň... vůbec netipnu kolik poboček???!!! Bo takový jsme na světě všichni...každej jsme xkrát udělali přesnej opak toho, než bylo to, co se od nás čekalo:-)*
27.12.2023 17:49:55 | cappuccinogirl
Teď panenka dělá ramena, a, co jsi psala poprvé ?? "Nechápu o čem to je." V obou hotelech je místa dost, vždyť se tam skladují jenom dušičky a ty se zmáčknou. Určitě každý udělal něco, co neměl, ale kolik škody nadělal ? :-))
27.12.2023 19:24:50 | Kan