Další úplněk
Už vím kdo nenechal mě spát
to jsi byl ty, cos nechtěl ses mě vzdát.
Tvé světlo je tak jasné,
že vzbudilo by slepého.
Tvá barevná dráha
nezabrzdi, nikoho jiného.
Proč, ale cvičíš s lidskou duši,
to ti opravdu vůbec nesluší.
Na nebi ty tak nevinný,
na zemi děláš kraviny.
Nikdo, nikdy nad tebou nevyhrál
jsi prostě jeden velký pán .