Vztek
Každý večer.
Den co den.
Znova a znova.
Svou mocnou rukou
vztek mne ochraňuje.
Vztek z něčeho
a z ničeho.
Jakoby mne někdo pronásledoval.
Stín černý jako uhel.
Žhnoucí jako láva.
Nepříjemně trápí mě.
Jak zbavit se ho mám? :'(
Komentáře (3)
Komentujících (3)