Sedněte k večeři Já budu prosit
Za všechny
neprošukané
noci
.
Já bych tomu název dala ;)
28.12.2023 19:53:07 | Alci
A jaký?
28.12.2023 19:56:50 | Favi
Třeba "Spiknutí", nebo "Večerní kletba". Ráda tě čtu, chlape :)
28.12.2023 20:03:51 | Alci
Chceš si vylívat srdce, vole? Tak jo.... Patříš k jménům k které tady na literu začínaly... Měl jsem Vás za Bohy... Patříte do mé rodiny... Ale kdyby .... Náhodou... Splníme Ti i ty nejtajnější sny... :)
28.12.2023 20:13:03 | Favi
Mno, nechat si splnit sny, to zní věru lákavě. Teď se mi dost plní, tak jsem vděčná a carpe diem. Jo jo, bejvala tu moc fajn parta veršotepců, ráda se sem vracím a tu a tam něco napíšu... Měj se skvěle, Favi !!!
29.12.2023 08:29:40 | Alci