Na zápraží
Procházíš
Tam a zpět
V rukou
Svíráš klíč
Ze světa
Stinných dnů
Kompas
Přestal se
Otáčet
Kolem dokola
A na papíru
Plném kaněk
Odkryla se
Hvězdná mapa
Slova máš
Ve svazcích
Schovaná
Po kapsách
V tichu
Je Ti líp
Ale co kdyby
Náhodou
Chtěl někdo
Na něco
Odpověď
Spasitel
Spasil
Svou oběť
Dříve než
Mučedník
Doklekl
Na oltář
Příliš mnoho
Rolí uvnitř
Jednoho
Nitra
A tak soudce
Vyhrál spor
Sám se sebou
Když našel
Slovo rovnováha
Skryté ve svazku
Hříchů č. 1
A tak
Se všechny role
Slily do poháru
Viny pro nevinný
A Ty stále
Stojíš na začátku
Konce první viny
Než odejdeš
Necháš zvony
Ještě jednou
Naposledy
Hrát
A pak
Láska
Bude
Tvůj soudce
A už nikdy
Znovu
Tvůj kat