Ptáme se, proč války vznikají,
jak mohou být lidé bezcitní?
Ne, vždy nás napadne odopověď
Tak se sami na sebe podívejme,
jak je to s mírem v našem nitru
Mír v srdci začíná,
pevně ho celý život držme
Nos ho tam, kde ho jiní nenachází,
jen o to v životě jde
Mír v srdci začíná,
za to bojujme
Největší síla tohoto světa je LÁSKA,
protože se nedá koupit
Pochop toho druhého, aby Ti rozuměl,
protože je to lehčí než si myslíš
Když Ti někdo ruku podává,
nikdy neříkej: "Už je pozdě"
Jen tak je mír darován
Souhlasím, Mishko a ruku podávám...
Krásný večer, přeji (*)
28.12.2023 21:52:41 | Emily Říhová
děkuji moc za komentář i zastavení, potěšilas mne, a též Ti ruku podávám:-)
30.12.2023 21:13:27 | Misha