Je to tak prosté
Říkat krásná slova
A sledovat posté
Jak ohníčky v tvých očích
Krásně vzplanou
A já opět
Nemám na vybranou
A do očí tvých
Tiše se vpíjím
A okouzlena jsem
Tvým pohledem
Je to tak prosté
Tvým slovům naslouchat
Když říkáš mám tě rád
A slova tvá mě hřejí
Já stoupám ze závějí
Do sedmého nebe
Které jen pro tebe
A pro mě pánbůh stvořil
Ten pocit krásný
Když se člověk zasní
Mi nalévá krev do žil
Lovely:-*
29.12.2023 19:06:34 | Žluťák
Snová a překrásná představa ;-), milounká Verunko :-)*
Nádherně-láskyplně a s něhou napsáno :-)*
Krásný páteční večer přeji :-)*
29.12.2023 19:01:10 | Ondra