Zhoupni se se mnou
v loďce z tvých dlaní
ať usínání je sladší než med
Přikrývku jemnou
má slova ti dají
v těle teď hrají
čerti ne naposled
Nebeskou lásku
ach, to klišé z písní
dávám teď v sázku
více než mám
Na dluh tě lákám
v časové tísni
tak řekni mi, sne
kudy
a kam