Stojím zas
na tom istom
mieste ako predtým
mesto zakalil
ťažký šedý dym
rosa dopadá už
veľmi skoro ráno
kde si
a prečo zase s ňou
čo ti dáva
čo nemám ja
je to dookola
tá istá hra
hľadám ťa
na rozčírenej hladine
bujarej rieky
je však tma
a ja v tme nič
nevidím.