Průsvitní motýli,
přátelé nočních můr,
na sklonku noci se rozptýlí.
Své místo si hledá
každý, kdo dne se bojí
mizí, jak eminence šedá.
Podivné místo je svět,
ten malý, co oči nevidí,
co, asi, může nám závidět ?
Průsvitní motýli,
přátelé nočních můr,
ještě je noc, počkejte na chvíli;
prosím, já trubadúr.