po kolejích chodím bosá
a ty v modrých sandálích
na chodidlech žhavá rosa
já jsem mniška, ty jsi mnich
po kolejích ruku v ruce
ale každý po té své
snažím se moc neobout se
ať mě příště nezapřeš
nenarvat se do koleje
neobout se do pudů
zpod okapů tam kde leje
přes čáru ti nepůjdu
životem si chodím bosá
a ty v moudrých sandálích
rozervaná coeli rosa
žár když ve mně raděj ztich
Žádná rosa na kolejích.
Ale ten kdo ji byl zdvih;
Rosa Coeli - Nebeská Růže.
Nekonečně sladký smích.
02.01.2024 11:52:37 | twisted.wicker
Moc pěkná:-*
30.12.2023 20:20:22 | Žluťák