Na pusté pláni zabalené do ticha
V závějích sněhu, pod bílou peřinou
Hledám čas ztracený, vzpomínky vybledlé
Hřejivé chvíle, co čas teplými barvami maloval
Ta pláň je v mé hlavě, zasypána prachem času,
Pod vrstvou bolesti, pod nánosem strachu
Hnije tam vše, co kdysi mě hřálo
Leží tam slunce, co na mé dny se smálo
Ztraceno jest tam vše, co dříve smysl mělo