Vše, co se mi letos nepovedlo,
kvůli čemu se cítím jako motovidlo,
do pytle vložím a na uzle dva svážu.
Nebudu se zpovídat, že za hlavu to hážu.
Odmítám se proto starým rokem trápit,
o půlnoci to hodlám bublinkami zapít.
Budu si jen dávat na loupeživé pozor,
ze srdce svého dělat nedobytný trezor.
Bez klíče se do něj nikdo nedostane
bolest mě už neochromí, milostpane.
Však ten, kdo klíč z hloubi duše mé vyloví,
v srdci plném lásky, již nabízím já, zakotví.
Tak co, troufáš si?
Sestřičko...já myslím, že v této chvíli...ty jsi ta nejtroufalejší:-):-):-)
Přijmi radu...a neprovokuj:-):-):-)
Amazonka nespí!!! :-):-):-)**
31.12.2023 00:07:11 | cappuccinogirl
Asi nejsem zrovna dobrou zástupkyní Amazonek, já ráda čas od času spím :-D a ještě raději provokuji!
01.01.2024 22:32:06 | Jupiterka
Beru tu "Amazonštinu" na sebe, tobě nechám tvůj úctyhodný Jupiter :-)*
01.01.2024 22:37:09 | cappuccinogirl