Zelenavý svět, lehký příznak modra
Ve stínu skály, rudá skryta
Mrazivý dech a ticho
V dutině skály.
Ukryté
A
Přeci
Šedivý koně
Na křídlech jejich
Konce žhnoucích perutí
Tam tichý svist kde prázdno je
Nikoho nikdo nic nenutí.
V tichém přítmí
Pochopit
Nic
?
Tak
Vše ostatní
Dávno ztracen smysl
Kruh pochopení zatracen
Podstata sama bolí
V samotě té
Nic
.
Každé NIC má své VŠECHNO:-)
Zkusíme na to věřit?
Když každá tma má světlo
a jin má jang???
31.12.2023 00:02:29 | cappuccinogirl