Až do ticha přijde klín
dětí zrození
zapomenu na svůj stín –
hmoty mámení
My zde pouze vnitřně víme
že Bůh žije v myšlenkách –
pravdu nikdy nezradíme –
nezničí nás bludný Strach
Lásko – vzývám Nekonečno
utopí nás nenávist?
Oslovil jsem Tebe – slečno!
v hříchu – co zná mou závist?
Kvůli všem lžím a ignorantské zvůli, na mysli nepropadáš.*
Víru a lásku k člověku stratit nelze.
Však je třeba příteli, lidské energie také někde nabírat!
Že obav z toho mám zda a kde, nebudu ti zastírat.
Tobě v Novém roce, vše jen dobré*
31.12.2023 13:45:51 | šerý