Starý, nový
Starý rok se střídá s novým
snad nebude špatným, ale dobrým.
Ať nastane mír a klid
děti zas budou mít pro co žít.
Nechť jsou k sobě všichni milí
v dnešním čase a v jiné chvíli.
Lhostejnost, ať z nás zmizí,
nejsme k sobě chladní, ani cizí.
Ať jsme vděční, za to co máme,
druhé od srdce objímáme.
Srdíčko ať tluče pro jiné
ono se to vrátí, jakpak by ne.
Láska plápolá v každém věku,
buď ta fyzická, či pro každou větu.
Trápení máme čím dál méně
úsměv potkáváme dennodenně.
Přítomnost je pro nás velká výzva
zahojí na těle i duši každá jizva.
Ať jsme šťastní, plní zdraví
a žijeme pro to co nás baví.
;)*
01.01.2024 12:54:14 | jenommarie
Nádherné přáníčko... Marťásku krásně jsi všechno vystihla... děkuji ti, krásně si užij ten dnešní den oslavný...a po něm celý rok 24 ať ti v převaze milé a příjemné uchystá:-)
31.12.2023 14:56:02 | cappuccinogirl
Děkuji moc, za krásný komentář, Tobě taky jen to nej, ať se Ti splní všechna přání a doprovází tě hlavně zdraví.
31.12.2023 17:47:29 | Marťas9