S kapkou alkoholu
Svět mi náhle zkrásní
Na chvíli zmizí stopy bolu
Člověk se lehce zasní
S kapkou alkoholu
Starosti a smutky zmizí
Duše má se krásně vznáší
Plna je lásky ryzí
S kapkou alkoholu
Je mi prostě krásně
Vznáším se mezi sférami
A píšu vzletné básně
Však v moři alkoholu
Můžu svou duši ztratit
Je tak snadné zabloudit
A tak těžké se vrátit
A tak si teď říkám
Ten pocit právě mám
Že alkohol, no však to znáte
Je dobrý sluha, špatný pán
Dobře TY!!! Skvělé připomenutí:-)Dám si pozor, slibuju. Krásně si užij dnešní den a v roce 24 pro tebe naprostou převahu toho dobrého:-)*
31.12.2023 15:16:36 | cappuccinogirl
Kapička ...stačí
pro inspiraci.
Pěkně jsi pobídla.
Jen na to..zdraví..tak ať ti chutí milá Kozorožko. Též jen kapička mi stačí;)
31.12.2023 12:04:08 | jenommarie
Jako všechno... ;)
Tak kapkou alkoholu připíjím
ať vždycky víme co dobře nám poslouží;)
Všechno nejlepší v novém roce, Kozorožko (*)
31.12.2023 10:59:57 | Emily Říhová
Mně teda moc dobře neslouží, ale velí jako generál:)
31.12.2023 09:58:48 | Žluťák