Oprav si háček v "šeptají". A možná bych dal "své vlasy", ať tam nemáš dvakrát "si".
Jinak - pro začátek slušný vlasový počin, romantický s náznakem erotického příslibu...
Ty vlasy úplně vidím, žel je necítím na svém čele... :)
31.12.2023 17:07:18 | Koala