Vlaková
Anotace: Malování slovy 2022
Vybírám si prostředí,
kde odpíská se stanice
a melodie dálek
zvoní i hřeje plíce.
Rostoklaty,
zahřáté mám boty.
Na výluky už se směji,
život přeci není
oschlou orchideí.
Vystupuji.
Kde vlastně?
V realitě?
V pohádce?
Už vím.
Pokynu zahrádce.
Zelené jahůdky
a kočičí kotrmelce.
Zrak otočím.
Český Brod.
Zvířátka.
Skok a skok.
Dáme si kapsičku?
Radost je celý rok.
Zpívánka,
co Rubikova kostka nezná.
Nevymyslela jí přece kočka.
31.05.2022
Přečteno 136x
Tipy 34
Poslední tipující: Misha, Frr, Ďábel sám, RadekČ, Jan Kacíř, danaska, Ophelia81, Tomcat, IronDodo, BArBArKO, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)