Anotace: ...
ten muž
naprosto šíleným tempem
střídal hlasové polohy
falzetem proplouval
od barytonu přes kontraalt
až někam k mezzosopránu
bylo fascinující sledovat
co dovede lidský hlas
a ten rotvajler
s ním smýkal
v kaluži krve
ze strany na stranu
pevně zakousnut v paži
která již dávno opustila
kloubní jamku
když v tom
majitel toho psa
klidným
ale trochu káravým
hlasem řekl
nech pána
Je vždy přijemné, zůstat pak jestě chvíli tiše sedět a vstřebávat ten zážitek, než složíš přenosnou stoličku a naplněn tou krásou odebereš se k domovu:)
01.01.2024 14:15:12 | Žluťák