Španělská
Jako lán s pšenicí
na slunci zrající
září její světlé vlasy;
když oslnit asi
se rozhodly muže,
co jak vůni růže
vnímá její krásu
a pro svoji spásu
chce potkat se s tou,
jak ve svých snech prosí,
jež pod sluncem španělským
zasněné jméno si nosí
Mravenečku tak nad touhle anotací nejedné blondýnce vyběhne očko:-):-):-)
01.01.2024 18:09:48 | cappuccinogirl