Sny ve své unavené něze
jsou bezděčně lehké.
Mraky na obloze
z nich pletou věnce.
Břízy po kolena v mlze,
jakoby v touze.
Dny plují jako stíny
mraků v řece.
Pod černým závojem
les bez listí spí.
Řeka teče smutkem
snící oblohy.
A vítr rozfoukal
rozbitých snů listí.
Tak maluji štětcem
závoj pro ty břízy.
Břízy závojem zahalené,
když se soumrak topí v mlze...
Honzí, ten obrázek je úžasnej ;)
PPÚ* a krásný večer:)
30.01.2024 21:56:35 | Emily Říhová