Koukat se bezeslov
--------------ticho------------
Víš---------------------proč?
Pochopení slov ticha.
Doteky pod kůží se sunou
Tiše k ústům, od úst
Kam dojdou kroky
našlapuj tiše
To Polibek
Ticha
A
Nádherně sis pohrál...
A
tím to nekončí...
že???:-)*
02.01.2024 13:49:30 | cappuccinogirl
Ano, a tím to nekončí
Nejsou na to slova
Cnad v citoslovcích
Se opakují znova.
Snad, snad né ani ona
02.01.2024 13:55:32 | Protos1182