TERMINÁTOR MMA
Anotace: Jak tenhle zápas letos dopadne?
Jedna z leva
Druhá z prava
V hledišti to vře
Sázky padaj
jako na burze
Levý hák
Pravý hák
Pořádná to mela
Pro pusinku po zápase
Přišla si hnedle Lela
Kdo bude vítěz
Kdo vyřazený
Toť otázka do tomboly
Jeden z nich je poražený
Zápasník se k zemi skolí
Je to letos Karlos
Kdo nevyhrál cenu
Miluje však nade vše
Svou nádhernou ženu.
Přečteno 92x
Tipy 11
Poslední tipující: Dračí, Niška, jort1, Iva Husárková, kozorožka, IronDodo, Psavec, Anfádis, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)