Snílek
Když podívám se zpovzdálí
tvůj obrys chladem zkrásní.
Pak mlha cudně zahalí
ten půvab ze všech básní,
které kdy poznal širý svět;
tvá ústa, temně rudý květ
můj pohled náhle zjasní.
Vždyť jenom víla naštěstí
podle všech starých pověstí
s ránem s očí zmizí.
Však v mojí duši zůstane
ten obraz – zlato ryzí
Nádherný obraz ve své duši uchováváš:-)*
Krásný večer, mravenečku.
02.01.2024 22:44:23 | cappuccinogirl
Moc pěkná!:)
02.01.2024 22:34:55 | Žluťák
... chvála od takového autora potěší; děkuji, JT
02.01.2024 22:35:51 | mravenec
Ale...
To jsi mě pobavil, dík:)
02.01.2024 22:40:42 | Žluťák