Vlaková 5
Anotace: Malování slovy 2022
Prší.
Ty kapky deště
zvoní na nástupiště.
Dlažba se smeká
i kabát utíká.
Srdce tahá den
a nebe drží packu.
Právě převáží vlak
tuze mokrou kočku.
Spirituál i mokrý pigment.
To nebe hledá
ze seznamu.
Ona nemá telefon
a cuká koutkem v davu.
Pak doma zapřede si,
to nevšední zvíře
a zaleze si.
Je přeci nejlepší
v té domácí díře.
30.05.2022
Přečteno 88x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, Ďábel sám, Iva Husárková, jort1, Anfádis, Psavec, Kan, Niška, Frr, Marťas9, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)