Chtěla bych se koupat
V moři zázraků
S albatrosy stoupat
Vzhůru do mraků
Na mraky nebem letící
Celý den se dívat
V příboji s větrem tančit
S ozvěnou si zpívat
S koňmi bych chtěla pádit
S velrybami plout
Chtěla bych být volná
Zbavit se všech pout
Chtěla bych být svobodná
Volná jako pták
Do hlubin mořských klesat
I stoupat do oblak
Volně bych chtěla dýchat
Jen tak zlehka žít
Je to krásná fantazie
A tak to má být
Když se na ni naladím
Duši svou tím pohladím
Mám pak v duši klid
A teď jsi mě do té krásy fantazie krásně naladila a je mi též lehčeji.
03.01.2024 21:20:21 | CULIKATÁ
Jů, tak to jsem právě chtěla! (Aby blbá nálada odletěla a zmizely ti chmury z čela ;-))
03.01.2024 21:22:55 | kozorožka