Máme si čo povedať
snívame
a máme si čo povedať...
túžime,
veríme,
máme si čo povedať...
Užime si túto chvíľu,
užime si ju
nech sa naučíme opäť lietať
nechajme si narásť krídla
ktoré sme si dávno nechali vziať,
a vypnime mobil
nech máme na čo spomínať
Máme si čo povedať,
my máme si čo povedať
ľúbime,
a máme si čo povedať
snívame,
blúdime
plavíme
sa hviezdnou oblohou
a máme si čo povedať
Život je nádherný
keď moment necháme
v sebe dožiť
nebojme sa okoreniť
dnešný deň,
každý deň
pretože len
keď zaznie ten tichý spev
a v našich očiach
zbĺknu plamene
vtedy viem...
A my máme,
naberme odvahu prehovoriť
pretože máme,
my máme si čo...
naše lepšie Ja tvoriť
A budúcnosť
ktorá je
len na nás
Povídat si
sdílet slova
zbořit zdi
od mlčení..
Máme spousty
uvnitř sebe
společného
vidění.
:);).
Inspirace v hovoru
Každý může přispět slovem
pochopením
a vytvořit úsměv.
Milý Dávid* krásný Nový rok
Plný pohody snění laskavosti a vzájemného porozumění, lásky a zdraví Ti ze srdce přeji. :)
Ať se Ti v Novém roce daří
a je pro Tebe i Tvé blízké,
rokem plný radosti. ** Marie
03.01.2024 22:44:33 | jenommarie